2024 metų horoskopas visiems zodiako ženklams: kurio ženklo laukia lengvi metai, o kurio – neįtikėtini gyvenimo posūkiai?

Šis horoskopas papasakos, kaip praeis jūsų naujieji 2024 metai pagal zodiako ženklą.

Avinams 2024 metai bus lūžio periodas: jūs suprasite, kad tai, ko jūs siekėte visus ankstesnius metus, jau gali nebeturėti jokios reikšmės. Įgausite psichologinę laisvę ir pradėsite klausyti savęs bei savo interesų.

Jaučiai 2024 metais bus kryžkelėje: bus du variantai, kuriuo keliu sukti. Tai liečia absoliučiai kiekvieną gyvenimo sferą, kur pasirinkimas bus „paklausyti širdies“ ar „paklausyti smegenų“. Ką rinktis – tai tik jūsų sprendimas, bet naujieji metai tikrai neleis jums liūdėti ar kažko gailėtis.

Dvyniams 2024 metai atneš sėkmę sveikatoje: išsispręs visos problemos, kurios lydėjo daugiau nei metus. Tačiau darbe gali būti kliūčių: jums reikia pagalvoti apie tai, kiek jums brangus karjeros augimas bei pelnas ir suprasti, ar verta keisti veiklos sferą.

Vėžiams naujieji 2024 metai atneš ne tik naujas puikias pažintis, bet ir smogs Amūro strėle! Jūs turite arba šansą rasti naują meilę, su kuria iki gyvenimo pabaigos laikysitės už rankų, arba nutraukti visus nesutarimus su jau turimu partneriu.

Liūtams 2024 metai bus sėkmingi verslo ir karjeros srityje. Jūsų finansinė piramidė tiesiog sprogs nuo visų sėkmingų projektų! Jus įtrauks įvairios idėjos, kurios tikrai gaus gerus atsiliepimus. Tikrai galite tikėtis paaukštinimo!

Mergelės 2024 metais turi būti atsargios savo žodžiuose ir veiksmuose, kadangi naujais metais jūs galite smarkiai sužeisti artimuosius. Tai gresia bendravimo rato sumažėjimu ar net vienatve. Jums verta permąstyti jūsų nuomonę apie aplinką, o taip pat apgalvoti praėjusių metų poelgius.

Svarstyklės, stabilumas – jūsų 2024 metų žodis. Jūs turėsite absoliučiai ramią ir malonią kasdienybę, kokia ji buvo ir 2023 metais. Jūsų artimieji bus laimingi ir sveiki, seni draugai bus su jumis, partneris jus mylės, o jūs mylėsite jį, o finansinė pagalvė bus labiau nei patenkinama. Tai bus atokvėpio metai: jums tikrai reikia tokios perkrovos.

Skorpionams šiais metais reikia susimąstyti apie tai, kaip savyje atskleisti naujų talentų: galbūt jums patinka dainavimas ar šokiai? Nesigėdykite rasti naujų hobių, juk 2024 prognozuoja sėkmę! Šiais metais neverta savęs riboti, imkitės kiekvienos naujos galimybės. Gali būti, kad nauja jūsų pradžia atneš net pelną ir peraugs į stambų verslą.

Šauliams verta skirti dėmesio savo sveikatai: 2024 metais jums verta ypač atsargiai žvelgti į savo organizmą ir praeiti visas būtinas apžiūras. Jūs dažnai į tai nekreipėte dėmesio ir pats laikas pakeisti savo pasaulėžiūrą. Tačiau būkite tikri, kad 2024 metais jūs tikrai jausitės puikiai, o šalia bus patikimas partneris, kuris tikrai padarys jus laimingais!

Ožiaragiams 2024 metai bus pilni siurprizų: nutiks tai, ko jūs taip ilgai laukėte! Permainų vėjas nuneš jus toli į naujus nuotykius! Galite drąsiai judėti į priekį, juk jus būtinai palaikys artimiausi žmonės.

Vandeniai, 2024 metais jums gali kilti finansiniai sunkumai. Tačiau neskubėkite nusiminti: jie laikini ir pridėjus pakankamai pastangų, iš „minuso“ jūs vos per porą mėnesių galėsite išeiti į „riebų pliusą“. Tačiau tuo atveju, jei jūs neveiksite, o paliksite viską savieigai, visus metus galite būti prastovoje.

Žuvims 2024 metai bus pilni neįtikėtinų likimo dovanų: jūsų laukia įdomios kelionės ir atradimai. Jūs galėsite pajusti gyvenimą iš naujo ir išplėsti savo horizontus. Santykiuose su partneriu viešpataus harmonija, tačiau jums verta atkreipti dėmesį į karjerą ir išspręsti visus neužbaigtus klausimus.

You cannot copy content of this page