Mano tėvas suka romaną su mano sužadėtine

Mano mama mirė nuo vėžio prieš 4 metus ir mes su sužadėtine vaikščiojome pas tėvą vakarieniauti. Nieko neįprasto, jis jautėsi vienišas, bet vėliau jo nuotaika pasitaisė ir aš tik neseniai sužinojau, kodėl.

Taigi, tėvas pakvietė mus vakarienės ir jie abu man pasakė, kad jiems reikia su manimi pasikalbėti, kas buvo keista. Jie pasakė, kad turi man kažką pasakyti.

Pasirodo, tarp jų seksualiniai santykiai, kurie trunka ilgiau nei 3 mėnesius ir aš pasielgiau kaip idiotas, paklausęs, kiek kartų tai buvo tarp jų. Man pritrūko oro ir jie abu abejojo, ar dalytis tuo su manimi.

Galų gale sužinojau visą istoriją, kurios čia neaprašinėsiu, man skaudu ir aš jaučiuosi visiškas kvailys, kad išvis paklausiau.

Atsistojau ir išėjau, pasakęs: „Tėte, tu jos užsigeidei, gali pasilikti ją sau. Nenoriu daugiau jūsų matyti“. Liepiau jai grąžinti buto raktus. Ji verkė ir bandė atkabinti raktus nuo ryšulio, taigi, padariau tai už ją ir gražinau jai likusius raktus. Pasakiau, kad surinksiu jos daiktus ir kai baigsiu, ji gali atvažiuoti ir juos pasiimti.

Vietoje jos atvažiavo jos mama paimti daiktų (ji pati ją atsiuntė) ir aš ją įsileidau. Ji jau žinojo visą istoriją, jai buvo taip gaila dėl to ir ji tiesiog tikėjosi, kad galėsiu tai pergyventi.

Tėvas ir mano jau buvusi sužadėtinė visą praeitą savaitę skambino ir rašė man, negaudami jokio atsakymo. Tėvas net paskambino į policiją išsigandęs, kad galėjau ką nors sau pasidaryti. Na, ačiū, tėveli, kad jaudiniesi dėl mano mentalinės gerovės, galbūt tau vertėjo pagalvoti apie tai prieš dulkinant mano sužadėtinę.

Taigi, prie mano durų atsirado du pareigūnai, kurie pranešė, kad skambino mano tėvas, kuris nerimauja, kad galėjau sau pakenkti. Pasakiau jiems, kad nesu savižudis ir paaiškinau situaciją.

Abu atrodė nemaloniai apstulbę ir atsiprašė už sutrukdymą bei užjautė dėl to, kas nutiko. Gailestis, kurį pamačiau jų akyse, tik pablogino situaciją. Jaučiausi sugėdintas, papasakojęs jiems viską. Nesuprantu, dėl ko būtent, tačiau aš tikrai jaučiau gėdą.

Bet kokiu atveju tėvas nori pasikalbėti su manimi. Neturiu nė vienos idėjos, ką daryti toliau. Neturiu kitos šeimos. Nei tetų, nei dėdžių, net sužadėtinės nebeturiu.

Užsiimu sportuodamas klube ir bandydamas gyventi normalų, kiek tai įmanoma, gyvenimą. Sužadėtinė dabar gyvena su savo tėvais, tačiau ji tikrai toliau bendrauja su mano tėvu, nes jis man rašo, kaip ji dėl manęs nerimauja. Pasirodo, aš elgiuosi kaip kvailys, nes jis man rašo, kad neturiu taip su ja elgtis.

Taigi, dabar aš, pasirodo, kvailys. O ką aš išvis padariau? Nutraukiau santykius su ja, bet dabar mano tėvas bando viską „sutaisyti“ ir nori, kad aš jai atleisčiau.

Tiesą sakant, noriu, kad jie abu paliktų mane ramybėje.

You cannot copy content of this page