Pinigų bus daugiau, nei spėsite išleisti – stebuklinga Louise Hay formulė

Stebuklinga Louise Hay formulė pinigų ir gerovės pritraukimui.

Kažkam laimingas gyvenimas pritekliuje – nepasiekiama svajonė, kitiems tai tikslas, kurį pasiekti žymiai paprasčiau, nei atrodo.

Žymi rašytoja Louise Hay įrodo, kad svajonė, paversta tikslu, pilnai gali tapti realybe. Ji yra neįkainojamų motyvacinių knygų autorė, jų galima rasti ant daugelio stalo.

Kame gi esmė?

Filosofija, kurią teigia rašytoja, slypi tame, kad žmogus sugeba ne tik išsigydyti savarankiškai, bet ir atsikratyti fizinių, emocinių ir finansinių problemų.

Kaip pritraukti turtą

Rašytoja kviečia savo skaitytojus atsikratyti stereotipinio mąstymo ir išplėsti pasaulėžiūros perimetrą. Louise Hay pareiškia, kad visi mūsų įsivaizdavimai apie pinigus pernelyg riboti ir mes patys save įstumiame į rėmus.

Pavyzdžiui, jūs trokštate vykti į Paryžių, tačiau įsitikinę, kad pinigų kelionei nėra, todėl svajonių kelionė turi būti atšaukta.

Tokiu būdu finansai tampa neįveikiama kliūtimi, ties kuria ir koncentruojasi žmogus. Tačiau jei jūs nukreipsite savo energijos srautą į afirmaciją, anskčiau ar vėliau jūs ten atsidursite.

Išsiaiškinkime detaliau, kas iš tiesų yra afirmacijos.

Afirmacijos – tai pozityvios saviįtaigos formulės. Dėka jų tyro ir nuoširdaus kartojimo žmogaus pasąmonė nusistato teisinga linkme. Pati autorė pabrėžia, kad darant afirmacijas tik dėl pinigų ir nesikeičiant vidumi nieko neišeis. Juk laimė – tai pirmiausia sielos būsena.

Metodiką sėkmingai taiko milijonai žmonių. O pasiekti materialinių ir emocinių gėrybių padeda tik vidinis dvasinis vystymasis. Kiekvienas rytas suteikia ritmą naujai dienai ir ji turi prasidėti su mintimi apie tai, kad jūsų gyvenime viskas gerai, o tai, kas būtiniausia, ras jus ir įvykiai kasdienybės šurmulyje pereina nuo vieno džiaugsmo į kitą.

Afirmacijos kartojimas turi būti kasdienis užsiėmimas, lydėkite jas aiškia vizualizacija, taip troškimas išsipildys daug greičiau.

Mes surinkome veiksmingiausias afirmacijas:

Aš pajėgus uždirbti didelius pinigus.

Mano meilė pinigams abipusė.

Leidžiu sau gauti gerus pinigus.

Mano turtas kasdien auga.

Mano darbas atneša laimę.

Aš pinigų pritraukimo magnetas.

Louise Hay: „Jūs verti sėkmės ir klestėjimo!“

Afirmacijos veikia giliame pasąmonės lygmenyje, joms būtinas teisingas darbo algoritmas. Įveskite jas į kasdienę praktiką ir sėkmė garantuota!

You cannot copy content of this page