Mama nori, kad aš tekėčiau už buvusio sesers vyro

Kas nors, prašau, padėkite man išsivaduoti iš šios beprotybės, aš kaip nesava iš siaubo, pasibjaurėjimo ir tiesiog šoko. Aš kol kas neturiu nieko, kam galėčiau tai papasakoti ir man reikia išsikalbėti.

Prieš 4 mėnesius mirė mano sesuo, palikusi vaikus. Mes su šeima darome viską, kas įmanoma, kad padėtume jiems grįžti į normalų gyvenimą. Mes buvome šalia jų kiekviename žingsnyje kovoje su jų sielvartu.

Pastaruoju metu ėmiau laikytis toliau nuo visko, kas susiję su jos vyru, pavadinsiu jį R. Vis dar darau viską, kas įmanoma, kad pasirūpinčiau vaikais kiek galiu ir vis tiek pasiimu juos savo dienomis.

Prieš kelias dienas buvau apstulbusi: sesers rūbai buvo visur išmėtyti, įskaitant jos vestuvinę suknelę, kol mano motina, kita sesuo, R ir jo brolis sėdėjo aplink.

Anot jų, mirusios sesers vaikams reikia motinos, o jos vyrui – žmonos, ir kadangi aš „identiška jos kopija“, turiu atlikti šiuos vaidmenis.

Tiesiog neįtikėtina. Aš pilnai suprantu, kad sielvartas gali priversti žmones kalbėti ir elgtis keistai, bet tai kažkas visiškai kito. Siaubingiausia man buvo tai, kad jie jau pasiėmė jos fotografijas ir pradėjo ruoštis vestuvėms.

Man labai pasisekė, kadangi R motina ir tėvas pasiaukojančiai rūpinasi ne tik manimi, bet ir anūkais, jie uoliai priešinasi šiai nesąmonei ir mano, kad mes visi esame nesaugūs šalia jų, su kuo aš visiškai sutinku.

Man pasisekė gauti galimybę įsidarbinti kitoje vietoje, bet aš negaliu įsivaizduoti, kad paliksiu savo sūnėnus tokioje betvarkėje.

You cannot copy content of this page