Benamis padėjo nepažįstamai merginai, dėl jos išleidęs paskutinius 20 dolerių. Po kurio laiko ji grįžo dosniai atsidėkodama

Benamis Džonis Bobitas iš Filadelfijos padėjo nepažįstamai merginai kelyje, o ji atsidėkojo šimtu tūkstančių dolerių!

27 metų Keit Maklur išvyko pas draugą į Filadelfiją, tačiau tiesiog vidury kelio jai baigėsi benzinas. Mergina išsigando ir pradėjo nervintis, kadangi nežinojo, kaip išsisukti iš situacijos. Netoliese pasirodė Džonis, kuris nusprendė padėti.

Vyriškis pasakė jai sėsti į mašiną ir užrakinti duris. Paskui jis atnešė benzino kanistrą, kuriam išleido paskutinius 20 dolerių. Jo dėka Keit pavyko ramiai tęsti kelionę.

Maklur nusprendė atsidėkoti benamiui ir kelis kartus atvežė jam maisto, drabužių bei pinigų. Ji nustebo, kad Džonis dalijosi šiais dalykais su kitais benamiais. Ir tada ji nusprendė Bobitui padaryti kažką daugiau.

Maklur pradėjo pinigų rinkimą GoFundMe.com. Iš pradžių ji planavo surinkti tik 10000 dolerių, bet kadangi susidomėjimas buvo didžiulis, suma ženkliai išaugo. Straipsnio rašymo metu merginai pavyko surinkti jau 380 tūkstančių dolerių.

Keit papasakojo, kad kadaise Džonis tarnavo jūrų laivyne, bet paskui jį užklupo sunkūs laikai: „Jis labai suinteresuotas rasti darbą. Aš manau, kad jei jis turės vietą, kur galės gyventi, jis grįš į normalų gyvenimą“.

Dabar Džonis Bobitas darbinasi Amazon sandėlyje Robinsvilyje. Kompanijos atstovas pareiškė, kad padės jam gauti darbo vietą.

You cannot copy content of this page