5 ingredientai, kurie labai aktyviai kovoja su cholesterinu

Pradėkite vartoti šiuos produktus, ir blogojo cholesterino lygis pamažės.

Linų sėmenys
Pastoviai dėkite jų į maistą, kurį valgote. Iš anksto jas galima sumalti kavamale. Spaudimas nešokinės, širdis taps ramesnė, o tuo pačiu pagerės skrandžio ir žarnyno darbas.

Liepžiedžiai
Juos reikia sumalti kavamale. Kasdien 3 kartus vartokite po 1 arbatinį šaukštelį miltelių. Kursas 1 mėn. Taip jūs sumažinsite cholesteriną kraujyje, išvesite šlakus iš organizmo ir tuo pačiu sulieknėsite. Kai kurie praranda 4 kg.

Pagerės savijauta ir išvaizda.
Kiaulpienės šaknys esant aterosklerozei cholesterino pertekliaus kraujyje išvedimui iš organizmo.

Kiaulpienė
Sausus miltelius iš smulkintų džiovintų šaknų naudoja esant aterosklerozei cholesterino pertekliaus išvedimui iš organizmo ir kenksmingų medžiagų pašalinimui. Pakanka 1 arbatinio šaukštelio miltelių prieš kiekvieną valgį ir po 6 mėn ateina pagerėjimas. Jokio pašalinio poveikio nėra.
Propolis „blogojo“ cholesterino išvedimui.
Kad išvalytumėte kraujagysles nuo cholesterino, reikia 3 kartus per dieną likus 30 min iki valgio vartoti po 7 lašus 4% propolio trauktinės,praskiestos 30 ml vandens. Gydymo kursas – 4 mėn.

Pupelės sumažins cholesteriną
Reikia iš vakaro užpilti pusę stiklinės pupelių arba žirnių vandeniu ir palikti nakčiai. Ryte vandenį nupilti, pakeisti jį šviežiu, pridėti ant arbatinio šaukštelio galo maistinės sodos (kad nekiltų dujų susikaupimo žarnyne), išvirti ir suvalgyti šį kiekį per 2 kartus. Cholesterino mažinimo kursas turi tęstis 3 savaites. Suvalgant per dieną ne mažiau 100 g pupelių cholesterino kiekis sumažės 10% per tą laiką.

Informacija šiame straipsnyje yra išskirtinai pažintinio pobūdžio ir nepakeičia sertifikuoto šio profilio specialisto konsultacijos.

You cannot copy content of this page