Meilės istorija: 80-metis pensininkas laimingas santuokoje su 29 metų studente

29 metų Terzel ir 80-metis Vilsonas Rasmusas kartu jau 4 metus. Teisės fakulteto studentė susidėjo su pensininku, turinčiu jos amžiaus anūkų. Įsimylėjėliai prisipažįsta, kad po pirmojo susitikimo nebesiskyrė, o įspūdingas amžiaus skirtumas jiems nekelia nerimo.

Terzel įkvepia žilaplaukio išrinktojo jautrumas ir gyvenimiška patirtis, o Vilsonas džiaugiasi, kad bus kas juo rūpinasi. Laimingi vyras ir žmona nenustoja prisipažinę vienas kitam meilėje , tuo metu visuomenė sąjungai nepritarė, o damą pavadino aukso ieškotoja.

Neįprasta pora
Pasirodo, lemtingas susitikimas įvyko renginyje, kurį organizavo vietos laikraščio redakcija. Vilsonas ten atvyko kaip svečias, Terzel buvo fotografė. Atlikusi savo užduotis, mergina panoro pailsėti, o paskui pašokti. Rasmusas išdrįso prieiti prie vienišos ledi ir pasiūlė savo kompaniją. Apie vestuves jis ir ji prabilo praėjus vos 3 mėnesiams po pažinties.

Terzel neabejotinai džiaugiasi, kad jai netenka atlikti Vilsono vaikų, kurie dvigubai vyresni už ją pačią, pamotės vaidmens. Pirmosios žmonos vyriškis neteko dar 2002 metais ir nuo tada su niekuo nesusitikinėjo. Asmeninį gyvenimą jis susitvarkė tik praėjus 14 metų su mergina, kuri už jį jaunesnė 51 metais.

Laimingi sutuoktiniai
Pora seniai gyvena kartu, Rasmusas padeda mylimajai apmokėti mokslus. Terzel ir Vilsono šeima šiltai sutiko naujieną apie jų romaną. O štai aplinkinių reakcija nebuvo tokia gera. Geriausiu atveju juos laiko seneliu ir anūke, blogiausiu apdovanoja įsimylėjėlius krūva įžeidimų. Ne juokas, niekas negali patikėti, kad Terzel myli pagyvenusį vyrą ne už pinigus, o šiaip sau.

29 metų studentė ir 80-metis pensininkas puikiai sutaria. Vilsonas dažnai padeda jaunai sutuoktinei vertingu patarimu, o Terzel padeda vyrui draugauti su technologijomis. „Mūsų senelis dabar nevienišas ir tai viskas, kas turi reikšmę“,- sako Rasmuso giminaičiai.

Tezel taipogi pažymėjo, kad jos kavalierius – idealus meilužis, patenkinantis ją visomis prasmėmis. Pasak moters, bendraamžiai rodo tik egoizmą, o štai Vilsonas pasirodė labai jautrus jos reikalavimams. „Mano viltys ir svajos – tai mūsų viltys ir svajos“,- užbaigė ji.

You cannot copy content of this page