Mergina norėjo atrodyti gražiai ir nepakartojamai per savo vestuves ir per 4 mėnesius numetė 30 kg

26 metų Sofi Metison iš Didžiosios Britanijos pradėjo pasiruošimą savo vestuvėms. Mergina norėjo, kad ta diena praeitų idealiai, o po jos jai liktų geri prisiminimai ir gražios fotografijos.

Štai su paskutiniu punktu buvo problemų, kadangi Sofi manė, kad su jos putliomis formomis sunku rasti patrauklius rakursus. Ir nusprendė per trumpiausią laiką sutvarkyti savo figūrą, todėl nedelsdama ėmėsi darbo.

Sofi panoro gražiai atrodyti savo vestuvinėse nuotraukose ir nusprendė sulieknėti.

Britė Sofi Metison dirba pradinių klasių mokytoja. Mergina visada buvo nepatenkinta savo antsvoriu ir norėjo sulieknėti, bet jai trūko valios. Dietos nueidavo į antrą planą, kai tik kolegos atsinešdavo į mokytojų kambarį tortų ir pyragaičių.

Per pasiruošimą vestuvių iškilmėms Sofi suvokė, kad nori savo fotoalbume matyti gražias nuotraukas. Ji suprato, kad 127 jos kilogramai gali viską sugadinti. Iki vestuvių liko vos 4 mėnesiai ir nuotaka išsikėlė tikslą – sulieknėti bet kokia kaina. Mergina patraukė į sporto salę, kur jos ėmėsi profesionalus treneris.

Vestuvės tapo galinga motyvacija, kurios taip trūko Sofi. Mergina nuvyko į fitneso klubą, kur treneris sudarė jai specialią programą greitam ir efektyviam lieknėjimui. Pratimai buvo miksas iš kardio ir jėgos treniruočių. Taip pat mergina ėmė laikytis nustatytos dietos.

Jai teko atsisakyti sumuštinių, traškučių ir saldumynų, kuriuos ji taip mėgsta. Dabar jos racioną sudaro košė, omletas, salotos, ryžiai, daržovės ir kiti naudingi produktai. Anksčiau Sofi teko gerti vaistus nuo dirgliosios žarnos sindromo, bet dabar ji pamiršo tabletes ir jaučiasi puikiai.

Per 4 mėnesius Sofi pasikeitė ir vestuvių dieną atrodė stulbinančiai.

Ji pasakoja, kad sulieknėjus visas jos gyvenimas pasikeitė į gerąją pusę. Dingo kompleksai dėl figūros ir atsirado pasitikėjimas savimi. Nuotaka išsikėlė tikslą ir jį įvykdė. Per 4 mėnesius ji numetė 30 kg ir per savo vestuves buvo nepakartojama. Sofi čia nesustojo, ji toliau sportuoja ir laikosi sveiko gyvenimo būdo, kuris daro ją iš tiesų laiminga.

You cannot copy content of this page